Advokatguide

Ikke Bare Søk På De Gule Sidene Etter En Advokat

Når du har juridiske problemer, trenger du en advokat med erfaring, som er kompetent og ærlig. Det kan imidlertid være vanskelig å finne denne typen mennesker. Fortsett å lese for å finne ut mer.

Hvis du er involvert i en juridisk sak angående fast eiendom, enten du leier eller eier, bør du ansette en advokat som spesialiserer seg på eiendom. Disse typer advokater er opplært til å håndtere din situasjon, noe som vil bidra til at saken din blir behandlet riktig. Dette vil øke oddsen for at resultatet vil være til din fordel betydelig.

Alt du forteller advokaten din, forblir konfidensielt. Så hvis du for eksempel deler forretningshemmeligheter med advokaten din, kan han eller hun ikke snu og selge dem til konkurrentene dine.

Ikke registrer deg for å jobbe med en advokat når du ikke føler deg veldig komfortabel med dem. Gebyret deres bør ikke gi deg følelsen av forvirring heller. Ikke signer en ubegrenset holder. Juridiske avgifter kan lett gå inn i stratosfæren, så få et estimat slik at du vet hvordan du skal planlegge.

Hvis du har vært i en ulykke, må du ikke ansette noen advokater som kommer til deg og prøver å be om virksomheten din. Dette er ikke bare uetisk, men det er i strid med loven. Du vil ikke ansette noen til å behandle din rettssak hvis du trenger å bekymre deg for deres juridiske etikk.

Hvis du trenger en advokat, velg en som er spesialist i saken du har å gjøre med. Det er så mange forskjellige spesialiteter der ute. Hvis du sorterer mulige advokater etter spesialitet, kan du finpusse på akkurat de rette å forfølge.

Ta skriftlige notater når du møter advokaten din. Ja, advokaten din er på din side, men du er fortsatt ansvarlig for alle ting som er lovet, forventet eller glemt. Dette gjelder spesielt i økonomiske samtaler. Du vil ha så mye dokumentasjon som mulig bare i tilfelle det er noen problemer.

Når det gjelder valg av advokat, må du alltid stole på instinktene dine. Føler du at han prøver å selge deg noe? Virker det som om han mangler kompetanse? Virker hun nervøs? Hvis du føler deg ukomfortabel med å tro det advokaten sier, vil en dommer eller jury også gjøre det, så fortsett.

Sørg for å diskutere betaling med en advokat du tenker å bruke. Noen blir betalt per time, og andre kan kreve en fast rente. Tenk på forhånd om hva du er mest komfortabel med (eller om det til og med betyr noe for deg). Snakk advokaten om dine preferanser og se om de vil være villige til å samarbeide med deg.

Ikke gå til boligretten uforberedt. Det inkluderer å ha en advokat ved din side. Husretter er forvirrende og fylt med byråkrati. Selv den minste feil kan koste deg leveopplegget. Loven for boligretter kan variere fra by til by, så en advokat er din sterkeste ressurs.

Disse tipsene burde ha gitt deg en ide om kriteriene du bør bruke når du velger advokat. Husk rådene ovenfor når du intervjuer advokater. Ved å gjøre det, vil du kunne identifisere og beholde den beste advokaten som representerer saken din og gir et gunstig resultat.